Ποια φαγητά αποφεύγει ο Βλαντίμιρ Πούτιν κι από τι εξαρτάται το ντύσιμό του – Αποκαλύψεις από τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου

Στις γαστρονομικές συνήθειες του Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και στο πώς επιλέγει το ντύσιμο του αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Argumenty i Fakty” ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Βάσει των όσων ανέφερε ο Πεσκόφ, ο κ. Πούτιν απολαμβάνει απλά πιάτα, αλλά αποφεύγει τα ψημένα τρόφιμα.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο φαγητό το οποίο είτε δεν αρέσει είτε έχει σε αυτό δυσανεξία ο Πεσκόφ δήλωσε πως «δεν γνωρίζω κάποια τέτοια τρόφιμα».

«Έχει πολύ απλές προτιμήσεις για φαγητό και σίγουρα δεν μετατρέπει την κουζίνα σε κάποιο είδος λατρείας. Τρώει συνηθισμένο φαγητό, αλλά προσπαθεί να αποφύγει τα ψημένα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων δέχθηκε ερώτηση και για την εμφάνιση του Ρώσου Προέδρου στην Τάιγκα της Σιβηρίας και συγκεκριμένα για τα ασυνήθιστα ρούχα που φορούσε.

«Δεν ενδιαφέρεται πολύ για το ντύσιμό του. Ξέρετε, τα κοστούμια και τα πουκάμισα που φοράει μοιάζουν σχεδόν ίδια, ωστόσο στην Τάιγκα λόγω του κρύου δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει έξω με πουκάμισο», επισήμανε και πρόσθεσε: «Για να το θέσουμε πιο απλά, η ενδυμασία του εξαρτάται από το πού βρίσκεται». Ενώ καταλήγοντας επισήμανε ότι ο Πούτιν δεν έχει προσωπικό σχεδιαστή μόδας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ