Πλήγμα των ΗΠΑ σε σκάφος με ναρκωτικά – Έντεκα 11 νεκροί σε επιχείρηση στην Καραϊβική

Ο αμερικανικός στρατός προχώρησε σε αεροπορικό πλήγμα εναντίον πλοίου που, σύμφωνα με τις αρχές, μετέφερε ναρκωτικά στα διεθνή ύδατα της νότιας Καραϊβικής. Από την επιχείρηση σκοτώθηκαν 11 άτομα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη, ενώ το πλοίο κατευθυνόταν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πρόεδρος ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social: «Το πλήγμα σημειώθηκε ενώ οι τρομοκράτες βρίσκονταν εν πλω, σε διεθνή ύδατα, μεταφέροντας παράνομα ναρκωτικά με προορισμό τις ΗΠΑ. Από την επιχείρηση σκοτώθηκαν 11 τρομοκράτες».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα των επιβαινόντων, το είδος των ναρκωτικών ή τις ακριβείς συνθήκες της στρατιωτικής επιχείρησης. Οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της έρευνας ή τυχόν συλλήψεις που ενδέχεται να ακολούθησαν.

Exit mobile version