Πλακατζού η βασίλισσα Ελισάβετ – Τι είπε σε Αμερικανούς τουρίστες που δεν την αναγνώρισαν -ΦΩΤΟ

Τον περίπατό της απολάμβανε η βασίλισσα Ελισάβετ στην εξοχική της κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Δίπλα της περπατούσε ένας από τους σωματοφύλακές της που εργάζεται για εκείνη τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια.

Η βασίλισσα φορούσε την τουίντ φούστα της και ένα μαντήλι στο κεφάλι συζητώντας με τον αστυνομικό της ασφάλειάς της όταν συνάντησε ένα γκρουπ Αμερικανών τουριστών. Εκείνοι δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν την 93χρονη βασίλισσα κι εκείνη προτίμησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της.

όταν την είδαν να περπατά κοντά τους, οι τουρίστες ρώτησαν τη μονάρχη αν μένει εκεί κοντά. Η Ελισάβετ κάνοντας πλάκα μαζί τους απάντησε ότι πράγματι, μένει κοντά, καθώς έχει ένα σπίτι εκεί, παραδίπλα. Τότε τη ρώτησαν αν έχει δει ποτέ της τη βασίλισσα. Εκείνη χαμογέλασε και απάντησε αρνητικά. Έδειξε τον άνδρα δίπλα της και είπε “αυτός όμως ο αστυνομικός την έχει δει”.

Ο Ρίτσαρντ Γκρίφιν, ο άνδρας της ασφάλειας της βασίλισσας, μίλησε στους Times και αποκάλυψε το αστείο περιστατικό. Οι τουρίστες αποχώρησαν χωρίς να αντιληφθούν την αλήθεια και η Ελισάβετ διατήρησε την ανωνυμία της.

Το κάστρο του Μπαλμόραλ αποτελεί εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας από το 1852.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ