ΦΩΤΟ-Το Facebook “πρόδωσε” τον οδηγό του μοιραίου τρένου

ΦΩΤΟ-Το Facebook “πρόδωσε” τον οδηγό του μοιραίου τρένου

 

Η εφημερίδα ABC, στην ηλεκτρονική της έκδοση, ανέβασε μια φωτογραφία από το προφίλ του Francisco Jose Garzo Amo, ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που εκτροχιάστηκε στο Σαντιάγκο της Κομποστέλα, στην Γαλικία.Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός αυτός απενεργοποιήθηκε.

Στο δημοσίευμα, φιλοξενείται μια φωτογραφία που δείχνει ότι ο οδηγός είχε φτάσει τα 200 χλμ/ωρα και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το κατόρθωμά του. Εκτός από την φωτογραφία, η ABC ανάρτησε και τους διαλόγους που είχε με άλλους δύο χρήστες του Facebook.

Στον διάλογο αναφέρεται:

 

Jose Fernandez: Φίλε, σταμάτα

Francisco Jose Garzon Amo: Είμαι στο όριο. Δε μπορώ να τρέξω περισσότερο, γιατί θα μου κόψουν πρόστιμο

Jose Fernandez: Τρέχεις με 200

Francisco Jose Garzon Amο: Το ταχύμετρο δεν είναι “πειραγμένο”

Στο σημείο αυτό, μπαίνει ακόμη ένας χρήστης στη συζήτηση, ο Pedro Heras Garzon, o οποίος, κάνοντάς του πλάκα, του γράφει: ” Θα σε πιάσει η αστυνομία και θα σου αφαιρέσει ποντους. Χαχα” για να πάρει την απάντηση από τον μηχανοδηγό: “Θα είχε πλάκα να τρέχω παράλληλα με την αστυνομία και να την προσπεράσω, σπάζοντας τα ραντάρ της. Χαχαχα. Άλλωστε θα ήταν μικρό πρόστιμο για την Renfe ( Εταιρεία Σιδηροδρόμων της Ισπανίας).

Η ανάρτηση αυτή είναι από τις 8 Μαρτίου του 2012 και δεν διευκρινίζεται αν το τρένο έκανε την ίδια διαδρομή με το τρένο που συνετρίβη στα τοιχώματα.

Η εταιρεία Renfe αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν αυτός ήταν ο οδηγός της μοιραίας διαδρομής, αλλά σύμφωνα με την κατάσταση των μηχανοδηγών της εταιρείας, ο Fransisco Jose Garzon Amo εργάζεται στην εταιρεία από τον Ιανουάριο του 1982 μέχρι και σήμερα.

Ο οδηγός του τρένου, είτε ήταν αυτός, είτε όχι, παραδέχθηκε ότι έτρεχε με 180 χλμ/ωρα, ενώ το όριο είναι 80 χλμ/ωρα.

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: abc.es, elmundo.es

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ