ΦΩΤΟ-Προκαλούν τα «sex box» στη Ζυρίχη

ΦΩΤΟ-Προκαλούν τα «sex box» στη Ζυρίχη

Στην προσπάθειά της να καταπολεμηθεί η παράνομη πορνεία, η Ελβετία δημιούργησε τα «sex box»! Μοιάζουν με στάσεις λεωφορείων αλλά το σηματάκι με την κόκκινη ομπρέλα καθώς οι ερωτικές στάσεις που κοσμούν το εσωτερικό τους, δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης. Ο ενδιαφερόμενος παρκάρει το αυτοκίνητό του μέσα στο «κουτί» και εκεί συναντά την ιερόδουλο.

Το «πείραμα», που μετράει ήδη δύο μήνες λειτουργίας, όπως επισήμαναν οι ελβετικές αρχές, είναι επιτυχημένο αφού τόσο οι ιερόδουλες όσο και οι πελάτες δείχνουν την προτίμησή τους στα «sex box» γιατί νιώθουν πιο ασφαλείς. Μέσα στο ξύλινο στέγαστρο υπάρχει και κουμπί κινδύνου ώστε να ειδοποιείται αμέσως η ασφάλεια αν συμβεί κάποιο επικίνδυνο περιστατικό. Τα «sex boxes» έχουν τοποθετηθεί στην παλιά βιομηχανική περιοχή της πόλης και στην είσοδο της περιοχής τους υπάρχει μια κόκκινη ομπρελίτσα, η οποία συμβολίζει την πορνεία. Η χρήση τους επιτρέπεται από τις επτά το απόγευμα έως τις πέντε το πρωί και έως τώρα το επισκέπτονται τουλάχιστον 14 πόρνες καθημερινά.

Οι εργαζόμενες πληρώνουν 43 δολ. τον χρόνο για γενική άδεια χρήσης των εγκαταστάσεων και 5,4 δολ. για κάθε βράδυ που θα χρησιμοποιήσουν το «γκαράζ του σεξ».

Δείτε τις φωτογραφίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ