ΦΩΤΟ-Ομογενής… τρόλαρε τον γιο του

ΦΩΤΟ-Ομογενής… τρόλαρε τον γιο του

Ένας ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στο Ντιτρόιτ, αποφάσισε να κάνει μια ξεχωριστή φάρσα στον γιο του. Και μάλιστα δημόσια…

Ο πατέρας, Στιβ Βλαχάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Seaway Painting και ο 23χρονος γιος του, Νίκος, δίνουν μάχη στις φάρσες εδώ και πολλά χρόνια. Με την τελευταία, ωστόσο, που έκανε ο Στιβ, έβαλε τα γυαλιά στον γιο του.

Ο νεαρός είναι φανατικός θαυμαστής των Detroit Lions, μιας ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, η περσινή σεζόν της οποίας ήταν… καταστροφική. Σε έναν από τους χειρότερους αγώνες της χρονιάς, οι κάμερες έπιασαν τον Νίκο να κουνά απογοητευμένος το κεφάλι του, ενώ βρισκόταν στις εξέδρες.

Τι έκανε ο πατέρας; Απομόνωσε την εικόνα, νοίκιασε μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα κοντά στη δουλειά του γιου του και τοποθέτησε εκεί τη φωτογραφία με τη… φάτσα μελαγχολίας και τη λεζάντα «πάμε lions, 2014».

«Το ανακάλυψα χάρη σε έναν φίλο μου από την Αριζόνα, που είδε τη φωτογραφία στο Twitter. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου έκανε την καλύτερη φάρσα των τελευταίων ετών. Ο πόλεμος όμως τώρα ξεκινά. Έχω θυμώσει βλέποντας κάθε μέρα τον εαυτό μου, τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές…».

Πηγή: huffingtonpost.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ