ΦΩΤΟ-Οι ιστορίες πίσω από τους επιβάτες του Boeing

ΦΩΤΟ-Οι ιστορίες πίσω από τους επιβάτες του Boeing

Ο Γκλεν, ο Νικ με τα εγγόνια του, ο Τζον και ο Λάιαμ, ο Ροντ και η Μέρι και εκατοντάδες ακόμα, ανάμεσα τους και 80 παιδιά, είχαν την ατυχία να επιβιβαστούν στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines και να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο 49χρονος Γκλεν Τόμας, ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ενός οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, και είχε εργαστεί στο παρελθόν ως δημοσιογράφος για το BBC.

Ο Νικ Νόρις από το Περθ της Αυστραλίας ταξίδευε με τα εγγόνια του, τον 12χρονο Μο, την 10χρονη Εύη, και τον 8χρονοι Ότις. Οι γονείς τους παρέμειναν στο Άμστερνταμ για να συνεχίσουν για λίγο ακόμα τις διακοπές τους αλλά ο παππούς πήρε μαζί του στην επιστροφή τα παιδιά για να προετοιμαστούν για το σχολείο.

Ανάμεσα στους επιβάτες και οπαδοί της Νιουκάστλ που θα πήγαιναν στη Νέα Ζηλανδία για να δουν την ομάδα τους. Ο 60χρονος Τζον Αλντερ, φορούσε κοστούμι σε κάθε παιχνίδι της ομάδα του και γι αυτό τον φώναζα  «ο εργολάβος», ταξίδευε μαζί με έναν 28χρονο Λάιαμ Σουίνεϊ από το Νιουκάστλ.

Στο αεροπλάνο βρίσκονταν κι ένας κτηματομεσίτης, από την Βικτόρια της Αυστραλίας και η σύζυγός του, σύμβουλος επιχειρήσεων από το Περθ, ένας φοιτητής από τη Μελβούρνη και μία καλόγρια από το Σίδνεϊ, ένας γιατρός πρωτοπόρος στις έρευνες για το AIDS και τόσοι ακόμα.

Μεταξύ των θυμάτων σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία είναι 9 Βρετανοί, 173 Ολλανδοί και 27 Αυστραλοί, 44 Μαλαισιανοί (συμπεριλαμβανομένων των 15 μελών του πληρώματος και δύο βρεφών), 12 Ινδονήσιοι, 4 Γερμανοί, 3 Φιλιππινέζοι και ένας Καναδός πολίτης.

Οι Βρετανοί της πτήσης MH17: Glenn Thomas, Richard Mayne, Liam Sweeney and John Alder

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-“Σωθήκαμε γιατί δεν υπήρχαν κενές θέσεις”

ΦΩΤΟ-Οι επιβάτες του μοιραίου Boeing

BINTEO-Μέσα στο Boeing λίγο πριν από την απογείωση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ