ΦΩΤΟ-Μήνυμα του Ποντόλσκι στον Σουμάχερ

ΦΩΤΟ-Μήνυμα του Ποντόλσκι στον Σουμάχερ

Ο Λούκας Ποντόλσκι ήταν από τους πρώτους αθλητές που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύται εδώ και 45 μέρες σε καταστολή στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Γκρενόμπλ.

Ο Γερμανός επιθετικός της Άρσεναλ διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, καθώς κατάγονται από γειτονικά χωριά στην Κολωνία. Στο παρελθόν ήταν από τις βασικές επιλογές του “Σούμι” για τη λίστα των συμμετεχόντων στον ετήσιο ποδοσφαιρικό αγώνα, για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα σε διασημότητες και οδηγούς της Φόρμουλα 1.

Σήμερα ο διεθνής φορ θα έχει έναν παραπάνω λόγο να παίξει καλά και να σκοράρει απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Πρεμιέρ Λιγκ. Θα φορέσει τα νέα του παπούτσια, στα οποία αναγράφεται το εξής μήνυμα: “Συνέχισε να παλεύεις, Μίκαελ. Γίνε σύντομα καλά”.

 

 

Όπως αποκάλυψε στη προσωπική του σελίδα στο twitter ο 28χρονος στράικερ, σε περίπτωση που βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, θα πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο ώστε να αφιερώσει το γκολ και να δώσει επιπλέον δύναμη στον Μίκααελ Σουμάχερ.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ