ΦΩΤΟ-Έτσι βλέπουν οι Ιταλοί την Σίφνο

ΦΩΤΟ-Έτσι βλέπουν οι Ιταλοί την Σίφνο

 

Ένα “μικρό στολίδι της φύσης” χαρακτηρίζει τη Σίφνο μεγάλη ηλεκτρονική εφημερίδα της Ιταλίας. Ο συντάκτης του άρθρου έμεινε εντυπωσιασμένος από το “βαθύ μπλε” χρώμα της θάλασσας, τις “χρυσαφένιες αμμουδιές“, καθώς και την “άγρια φύση” και τα λευκά εκκλησάκια, χαρακτηρίζοντας τη Σίφνο ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά των Κυκλάδων.

Το “tgcom24.mediaset.it” στο άρθρο του με τίτλο “Sifnos, spiagge dorate e mare blu cobalto”, “Σίφνος, χρυσαφένιες αμμουδιές και θάλασσα μπλε-κοβάλτιο”, εκθειάζει τη Σίφνο. Κάνει ειδική αναφορά στο καθαρό νερό της θάλασσας, την άγρια φύση και τα χαρακτηριστικά λευκά εκκλησάκια.

“Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη Σίφνο”

Καλεί τους τουρίστες να επισκεφτούν τον Προφήτη Ηλία, το ψηλότερο σημείο του νησιού που θα τους “αφήσει με ανοιχτό το στόμα”, αλλά και την Απολλωνία, τις Καμάρες, το Κάστρο και τα χωριά του νησιού. Αναφέρει ότι τα ηλιοβασιλέματα είναι μαγευτικά και η θέα από τα διάφορα μέρη του νησιού εντυπωσιακή.

Δεν παραλείπει να προτείνει στους Ιταλούς που θέλουν να επισκεφτούν τη Σίφνο να δοκιμάσουν το κλασικό ελληνικό σουβλάκι, την ελληνική σαλάτα, την φέτα και τον μουσακά καθώς και τα ντολμαδάκια.

Δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξε ο Ιταλός συντάκτης του άρθρου για να εκθειάσει τη Σίφνο:

 

Πηγή: itallianitto.com

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ