Πέταξαν τη μαμά της νύφης από τον γάμο της λόγω της “δηλητηριώδους” ομιλίας της

Ήταν τόσο σκληρός ο λόγος της μαμάς της νύφης στη γαμήλια δεξίωση που χρειάστηκε η παρέμβαση των φίλων του γαμπρού, που της ζήτησαν να αποχωρήσει από τον χώρο αμέσως.

Το περιστατικό γνωστοποίησε η ίδια η νύφη σε ειδικό φόρουμ του Reddit όπου περιέγραψε τι συνέβη και εξέφρασε τις ενοχές της που δεν επέτρεψε στη μητέρα της να παραμείνει στο πάρτι παρά τα όσα “δηλητηριώδη” είχε πει εναντίον της. Όπως είπε η γυναίκα, που παντρεύτηκε πέρυσι, δεν αισθανόταν άνετα να ζητήσει από τη μητέρα της να μιλήσει στον γάμο λόγω της τεταμένης σχέσης τους. Και μάλλον το ένστικτό της τη δικαίωσε αφού όταν η μητέρα της πήρε το μικρόφωνο, αντί να βγάλει έναν απλό λόγο όπως και στον γάμο της μεγαλύτερης κόρης της ότι κέρδισε έναν γιο, προσέβαλε την κόρη της για τη γαμήλια εμφάνισή της, το ακατάστατο διαμέρισμά της και τα φριχτά ψυχολογικά της προβλήματα. Μετά το περιστατικό η αδερφή της την ενημέρωσε ότι είχε προνοήσει και είχε εγκρίνει την ομιλία της μητέρας τους για να αποφύγει αυτό που βίωσε η ίδια.

“Κάθε φορά που έκανε μια παύση για να ακουστεί το αστείο, επικρατούσε σιγή. Ο σύζυγός μου και οι καλεσμένοι του πάρτι με κοίταζαν επίμονα, παγωμένοι, περιμένοντας ένα νεύμα για το πώς να αντιδράσουν. Παρέμεναν καθισμένοι μέχρι το σχόλιό της πόσο κατεστραμμένη είμαι, αναφερόμενη σε μια εποχή όταν ήμουν 19 χρονών. Είχα ένα πολύ κακό ραντεβού και ο τύπος με παρενοχλούσε για έναν χρόνο. Επηρέασε σοβαρά την ψυχική μου υγεία και εγκατέλειψα το κολέγιο. Είναι επώδυνο να το σκέφτομαι ή να μιλάω γι’ αυτό”. Σ’ αυτό το σημείο ένας από τους φίλους του γαμπρού της πήρε το μικρόφωνο και ο γαμπρός πήρε τη νύφη στο αίθριο για ποτά ενώ η μπάντα άρχισε να παίζει μουσική. Τελικά η νύφη επέστρεψε στη δεξίωση και πέρασε όμορφα αν και δεν ξαναείδε τη μητέρα της.

“Έμαθα την επόμενη ημέρα ότι οι φίλοι του άνδρα μου όχι μόνο σταμάτησαν την ομιλία της, αλλά της ζήτησαν να φύγει. Δεν μου το είπαν επειδή θα ανησυχούσα και δεν θα περνούσα όμορφα και ήδη είχα πει ότι θα την απέφευγα όλο το βράδυ”. Όμως το δράμα συνεχίστηκε και μετά καθώς η μαμά της νύφης την κατηγορεί ότι την ταπείνωσε και η οικογένειά λέει ότι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη γιατί ξέρουν πώς είναι. “Λένε πως ήταν λάθος να στερήσω από τη μητέρα του την ευκαιρία να είναι στη γαμήλια δεξίωση. Αρχικά ήμουν βέβαια πως ήταν δικαιολογημένη η απουσία της, τώρα αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να περιμένω τέτοια ομιλία και να προετοιμάσω τους καλεσμένους για τέτοιο λόγο ώστε να τον αντέξουν. Θα είχαμε αποφύγει το δράμα αν είχα αφήσει τη μαμά μου να κάνει το κομμάτι της”.

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου πήραν το μέρος της λέγοντας πως δεν χρειάζεται τέτοιες τοξικές καταστάσεις και πως η μαμά της χρειαζόταν ένα σκληρό μάθημα για να καταλάβει πώς να φέρεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ