Πάμπλο Ιγκλέσιας: Μετά την παραίτηση από την πολιτική έκοψε και την αλογοουρά

Μεγάλες αλλαγές κάνει στη ζωή του ο Πάμπλο Ιγκλέσιας μετά την πολιτική του ήττα στις περιφερειακές εκλογές της Μαδρίτης, στις 4 Μαΐου. Ο τέως ηγέτης των Podemos ανακοίνωσε την παραίτησή του απ’ όλες τις πολιτικές του θέσεις και την αποχώρησή του από την πολιτική γυρίζοντας σελίδα στη ζωή του. Μία σελίδα που τον βρίσκει και με νέα… κόμμωση καθώς σε φωτογραφία που ανήρτησε η La Vanguardia ο Ιγκλέσιας αποχωρίστηκε τη θρυλική του αλογοουρά.

Η εικόνα του με την αλογοουρά από τη στιγμή που ιδρύθηκαν οι Podemos το 2014 έχει προσελκύσει κάθε είδους κριτική ενώ του απέφερε και το παρατσούκλι του “El Coletas”. Η φωτογραφία με το νέο κούρεμα που έρχεται στη δημοσιότητα, ανήκει στον επίσημο φωτογράφο των Podemos, Ντάνι Γκάγο. Πηγές προσκείμενες στον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αναφέρουν ότι ο ιδρυτής των of Podemos ήθελε εδώ και καιρό να κόψει τα μαλλιά του λόγω της δυσφορίας που του προκαλούσαν καθώς έπαιζε με τα παιδιά του και εκείνα του τα τραβούσαν. Λέγεται ότι ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι να κάνει την αλλαγή στην εμφάνισή του ωστόσο ι σύμβουλοί του τού είπαν να μην το κάνει ενώ τον Αύγουστο άλλαξε το χτένισμα και αντί για αλογοουρά προτιμούσε να μαζεύει τα μαλλιά του σε κότσο. “Ανάμεσα στο κύμα καύσωνα και τα παιδιά μου που μου τραβάνε τα μαλλιά… εγώ έκανα νέο look”. Εκείνη τη στιγμή η εμφάνιση αυτή ερμηνεύτηκε ως μία επιλογή πιο τακτική και φροντισμένη.

Για τον πολιτικό επιστήμονα, Πάμπλο Σιμόν, το κούρεμα είναι δείγμα ότι ο Ιγκλέσιας κάνει ένα μη αναστρέψιμο βήμα για να μην επιστρέψει στην πολιτική. Οι PP σχολίασαν την αλλαγή στο look ότι φταίει η Αγιούσο που κέρδισε τις εκλογές της Μαδρίτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ