Πάμελα Άντερσον: Στο Χόλιγουντ γίνονται συμβιβασμοί

Για την προσωπική ζωή της και την καριέρα της μίλησε η ΠΠάμελα Άντερσον, που βρέθηκε καλεσμένη στο ιταλικό σόου Verissimo” στο δίκτυο Canale 5.

«Στο Χόλιγουντ γίνονται συμβιβασμοί» υπογράμμισε η σεξοβόμβα που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως ναυαγοσώστρια στο Baywatch. «Είμαστε όλοι λίγο ανασφαλείς με το σώμα μας, ειδικά οι γυναίκες. Πρέπει να πω ότι όταν έφτασα στο Λος Άντζελες όλες έκαναν επέμβαση προσθετικής στήθους και αποφάσισα να κάνω και εγώ. Αργότερα αποφάσισα να κάνω επέμβαση για επαναφορά στην προηγούμενη εμφάνιση και τώρα αισθάνομαι πολύ άνετα με το σώμα μου» επεσήμανε η ηθοποιός που έγινε σύμβολο του σεξ αλλά και ίνδαλμα για πολλές έφηβες τη δεκαετία του ’90..

Η Πάμελα Άντερσον έκανε αναφορά στο κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης #MeToo και στο «σκάνδαλο Γουάινστιν» με πρωταγωνιστή τον κινηματογραφικό παραγωγό που κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη για τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών γυναικών στο Χόλιγουντ: «Διέπραξε σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος πολλών γυναικών και θα έχει συνέπειες. Τον συνάντησα μόνο μία φορά, για λίγο. Στο Χόλιγουντ σου υπόσχονται σπουδαίους ρόλους, αν κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, αλλά αξίζει να πεις «όχι», όπως έκανα εγώ» προσθέτει η Πάμελα Άντερσον.

Όσον αφορά στην εικόνα της ως femme fatale η Πάμελα Άντερσον αναφέρει: «Οι φωτογραφίσεις για το Playboy θα μπορούσαν να κάνουν τους άλλους να νομίζουν ότι ήμουν ένα κορίτσι «λίγο πιο εύκολο» αλλά εκεί έχω γνωρίσει μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή μου, τους μέντορές μου. Για μένα ήταν ένα είδος πανεπιστημίου, ήταν ένα περιβάλλον που μου έδωσε πολλά. Ο Χιου Χέφνερ ήταν ο τελευταίος τζέντλεμαν που έφυγε από τον κόσμο».

Σχετικά με τον έρωτά της με τον πρώην ποδοσφαιριστή και παγκόσμιο πρωταθλητή, Αντίλ Ραμί ο οποίος φέρεται να της χάρισε δαχτυλίδι αρραβώνων είπε: «Είμαι τυχερή. Είναι πολύ γενναιόδωρος, αλλά τώρα δεν το έχω, μόλις τελείωσα το χορευτικό σόου, στο οποίο χρησιμοποιώ αρκετά τα χέρια μου και έπρεπε να βγάλω όλα τα δαχτυλίδια που φορούσα. Στην ερώτηση της παρουσιάστριας, Σίλβια Τοφάνιν αν θα τον παντρευτεί, εξηγεί: «Δεν μπορώ να απαντήσω, ρωτήστε τον. Προσπαθήστε και δείτε τι θα σας απαντήσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ