Ουκρανία: Ένας νεκρός από ρωσικό πλήγμα σε πολυκατοικία στο Κίεβο – Στις φλόγες αρκετά διαμερίσματα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έπληξε πολυκατοικία στο Κίεβο της Ουκρανίας το βράδυ της Παρασκευής (25/10).

Ουκρανία: Επίθεση από τον ρωσικό στρατό σε 4 πόλεις – Θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του Ντονμπάς

Προκλήθηκε πυρκαγιά σε αρκετά διαμερίσματα και υπέστησαν ζημιές οι κατοικίες τριών ορόφων, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Ο Σέρχι Πόπκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πρωτεύουσας, δήλωσε ότι η φωτιά εξαπλώθηκε σε αρκετά διαμερίσματα της πολυκατοικίας στη συνοικία Σολομιάνσκι, δυτικά του κέντρου της πόλης. Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για θύματα. Ο Πόπκο δήλωσε ότι οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων βρίσκονται στο σημείο.

Δείτε σχετικό βίντεο

«Στη συνοικία Σολομιάνσκι, φλέγονται οι πάνω όροφοι μιας πολυκατοικίας που επλήγη από εχθρικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Τα διαμερίσματα του 17ου, του 18ου και του 19ου ορόφου επλήγησαν. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών βρίσκονται στο σημείο», έγραψε ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στο σημείο είδε κάτι που έμοιαζε να είναι μη επανδρωμένο αεροσκάφος πάνω από το κτίριο πριν συντριβεί πάνω του, προκαλώντας πυρκαγιά.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google