Ουκρανία-Αυτονομιστές κατέλαβαν γραφείο δημάρχου

Αυτονομιστές κατέλαβαν σήμερα το γραφείο του δημάρχου στην πόλη Μαριούπολη της ανατολικής Ουκρανίας, στην Θάλασσα του Αζόφ, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ουκρανία-Αυτονομιστές κατέλαβαν γραφείο δημάρχου

Αυτονομιστές κατέλαβαν σήμερα το γραφείο του δημάρχου στην πόλη Μαριούπολη της ανατολικής Ουκρανίας, στην Θάλασσα του Αζόφ, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο ύστερα από πορεία που πραγματοποίησαν στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, δήλωσε δημοσιογράφος της περιοχής που εργάζεται στην εφημερίδα Priazovsky Worker.

Η αστυνομία δεν επιχείρησε να τους σταματήσει. Οι αυτονομιστές εισήλθαν στα γραφεία, υπέστηλαν την ουκρανική σημαία και ύψωσαν οδοφράγματα μπροστά από το κτίριο, είπε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.