Όταν ο Σαρκοζί είχε δεχθεί επίσκεψη από τον τζιχαντιστή

Δεκτός από τον Νικολά Σαρκοζί όταν ήταν Πρόεδρος της Γαλλίας είχε γίνει ο Αμεντί Κουλιμπαλί, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο εβραϊκό παντοπωλείο. 

Ο Κουλιμπαλί εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο στο Grigny, ένα προάστιο νότια του Παρισίου. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της Parisien τον Ιούλιο του 2009, ο Κουλιμπαλί θα συναντούσε τον Σαρκοζί σε μια προσπάθεια του Μεγάρου των Ηλυσίων να στηρίξουν τις εταιρείες που απασχολούν νέους ανθρώπους.

Δεν ξέρω τι θα του πω. Υποθέτω ότι θα ξεκινήσω λέγοντας…γεια. Ας ελπίσουμε ότι ο πρόεδρος θα μπορέσει να με βοηθήσει να βρω μια δουλειά, είχε δηλώσει τότε.

“Οι κάτοικοι του Grigny δεν πηγαίνουν συχνά στο Μέγαρο των Ηλυσίων.Ο Σαρκοζί δεν είναι πολύ δημοφιλής στους νέους, δεν είναι κάτι προσωπικό. Βασικά, αυτό ισχύει για τους περισσότερους πολιτικούς. Ωστόσο το να τον συναντήσω θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Είτε τον συμπαθώ είτε όχι είναι ακόμη ο πρόεδρος” πρόσθεσε.

Ο ένοπλος άνδρας που κρατά ομήρους 5 ή 6 ανθρώπου στο παντοπωλείο, φέρεται να ευθύνεται και για τους πυροβολισμούς χθες στο Μονρούζ,νοτίως του Παρισιού, όπου σκοτώθηκε μια αστυνομικός.

 

Πηγή:en.enikos.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η αστυνομικός – θύμα της πρωινής επίθεσης στο Παρίσι – ΦΩΤΟ

Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε το πρωί στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ