Όσλο-Αναγνωρίστηκε ο άνδρας χωρίς ταυτότητα

Όσλο-Αναγνωρίστηκε ο άνδρας χωρίς ταυτότητα

 

Οι γονείς του μυστηριώδους ξένου, ο οποίος βρέθηκε πριν από τέσσερις μήνες στην περιφέρεια του Όσλο προφανώς πάσχοντας από αμνησία, και η ταυτότητα του οποίου έγινε γνωστή ύστερα από εξετάσεις DNA, πρόκειται να επισκεφθούν τον γιο τους στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Blesk.

“Αναμένω την έκδοση του διαβατηρίου, έχω κάνει κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων. Θα μας συνοδεύσουν ένας διερμηνέας και ένας δικηγόρος”, δήλωσε ο πατέρας του, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα είναι 74 ετών και το όνομά του είναι Βλαντισλάβ Π.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο άνδρας που πάσχει από αμνησία είναι Τσέχος, 36 ετών και το όνομά του είναι Μίκαλ.

“Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από τέσσερις μήνες. Μας είπε ότι θα έφευγε για την Νέα Ζηλανδία”, λέει ο πατέρας του και προσθέτει ότι ο γιός του εργαζόταν ως ειδικός στην πληροφορική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μίκαλ Π. έχει εργαστεί σε πολλούς οργανισμούς της Τσεχίας, μεταξύ των οποίων το υπουργείο Εσωτερικών και η κεντρική τράπεζα CNB, που όμως δεν επιβεβαιώνουν αυτή την πληροφορία.

Η ταυτότητά του έγινε γνωστή ύστερα από την εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε ένα ζευγάρι από την Τσεχία που αναγνώρισε τον γιό του όταν είδε δημοσιευμένη τη φωτογραφία του την περασμένη εβδομάδα. Το DNA τους ταίριαζε με του 36χρονου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ