Οργή στην Αυστραλία για τις «ιπτάμενες» αποσκευές – Σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι του αεροδρομίου

Οι χειριστές αποσκευών που καταγράφηκαν να πετάνε αποσκευές και να χτυπούν τσάντες σε έναν ιμάντα μεταφοράς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία τέθηκαν σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της έρευνας.

Το βίντεο διάρκειας λίγων λεπτών, που φέρεται να κινηματογραφήθηκε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, δείχνει τους χειριστές αποσκευών να χτυπούν σκόπιμα τις αποσκευές σε έναν μεταφορικό ιμάντα, να πετούν βαλίτσες ψηλά στον αέρα και να εκσφενδονίζουν μια τσάντα τόσο δυνατά που πέφτει εντελώς από τον ιμάντα.

Οι τρεις άνδρες φαίνονται να ξεφορτώνουν ένα κοντέινερ αποσκευών με το σήμα της Qantas. Γελούν καθώς ρίχνουν τις αποσκευές στον μεταφορικό ιμάντα.

Η οργή στη χώρα ξεχειλίζει με αυτές τις εικόνες, καθώς οι Αυστραλοί θα αντιμετωπίσουν υψηλούς αεροπορικούς ναύλους τα Χριστούγεννα. Εν μέσω αγανάκτησης στο διαδίκτυο, το βίντεο έχει ως “χαλί” στο τραγούδι I Still Call Australia Home, το οποίο χρησιμοποιεί η Qantas στις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Οι άνδρες είναι υπάλληλοι της υπεργολάβου Qantas Swissport, την οποία η Qantas χρησιμοποιεί για να παρέχει «υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης» στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης. «Η συμπεριφορά σε αυτό το βίντεο είναι ξεκάθαρα απαράδεκτη και ο συνεργάτης εδάφους μας διεξάγει επείγουσα έρευνα», δήλωσε εκπρόσωπος της Qantas στον Guardian.

Ένας εκπρόσωπος της Swissport δήλωσε: «Η Swissport εκπαιδεύει όλο το προσωπικό για να χειρίζεται τα υπάρχοντα των πελατών με προσοχή και επιμέλεια. Οι ενέργειες του προσωπικού στο βίντεο φαίνεται να έχουν παραβιάσει αυτά τα πρότυπα επιπέδου εξυπηρέτησης. Ως αποτέλεσμα, το εν λόγω προσωπικό απολύθηκε εν αναμονή της επείγουσας έρευνας».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Swissport, Μπραντ Μουρ, έγραψε στο προσωπικό λέγοντας ότι «οι συμπεριφορές στο βίντεο μας απογοήτευσαν όλους».

«Η ασέβεια προς τις αποσκευές των πελατών μας και τα προσωπικά αντικείμενα δεν θα γίνει ανεκτή και θα οδηγήσει σε σοβαρές πειθαρχικές ενέργειες» σημειώνεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ