Οπτική ψευδαίσθηση: Εντοπίστε την κρυμμένη κάμπια σε 23 δευτερόλεπτα

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ή οφθαλμαπάτες είναι εικόνες που αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Οι οφθαλμαπάτες εμφανίζονται όταν τα μάτια στέλνουν πληροφορίες στον εγκέφαλο και μας ξεγελούν ώστε να αντιληφθούμε κάτι που δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα. Λέγεται ότι το να βλέπεις είναι να πιστεύεις. Αυτό που βλέπεις και αυτό που νομίζεις ότι βλέπεις είναι διαφορετικά πράγματα. Μερικές φορές ο εγκέφαλος συμπληρώνει κενά όταν υπάρχουν ελλιπείς πληροφορίες ή δημιουργεί μια εικόνα που δεν υπάρχει καν.

Αυτή η φωτογραφία αποτελείται από όμορφες πεταλούδες στις οποίες κρύβεται μια κάμπια. Η πρόκληση είναι να βρείτε την κρυμμένη κάμπια σε 23 δευτερόλεπτα. Υπάρχει μια μικρή κάμπια που δεν έχει βγάλει ακόμη φτερά.

Πού βρίσκεται η κάμπια σε αυτήν την εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης; Είναι στο επάνω ή στο κάτω μέρος της εικόνας ή στη δεξιά και την αριστερή πλευρά της εικόνας;

Η αποκάλυψη

Η μικρή κάμπια βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της εικόνας. Είναι ακριβώς κάτω από τα τεράστια μπλε-μαύρα μπαλώματα στο φτερό της πεταλούδας στη δεξιά πλευρά της εικόνας.

Τώρα, θα μπορείτε να εντοπίσετε την κρυμμένη κάμπια σε αυτήν την εικόνα οπτικής ψευδαίσθησης. Εάν πάλι όχι, δείτε παρακάτω για την απάντηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ