Όπρα: Επική τούμπα στη σκηνή ενώ μιλούσε για την… ισορροπία – BINTEO

Η Όπρα κατά τη διάρκεια ομιλίας της έπεσε στην σκηνή του “2020 Vision: Your Life in Focus Tour”.

Ενώ μιλούσε για την έννοια της διατήρησης της ισορροπίας στη ζωή, η Ουίνφρεϊ έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο πάτωμα.

“Αυτός είναι ο ορισμός του τι σημαίνει ευεξία για εμένα. Αυτός είναι ο δικός μου ορισμός, όχι ο δικός σας, είναι μια ιδέα, γιατί πρέπει να βρείτε τη δική σας ερμηνεία” ανέφερε.

Και συμπλήρωσε “Ευεξία για εμένα σημαίνει πολλά πράγματα σε ισορροπία και ισορροπία δεν σημαίνει ότι όλα είναι ίσα μεταξύ τους ή ότι υπάρχει πάντα ηρεμία”. Τότε έχασε την ισορροπία της και έπεσε από την μία πλευρά και στη συνέχεια κάθισε στο πάτωμα.

Αν και ξέσπασε σε γέλια καθώς το κοινό παρακολουθούσε με ανοιχτό το στόμα είπε “είναι πολύ καλό να μιλάς για ισορροπία και να πέφτεις. Θεέ μου είσαι τόσο αστείος!”.

Αμέσως έβγαλε τα τακούνια της και ζήτησε από έναν συνεργάτη της να της φέρει αθλητικά παπούτσια.

Την επόμενη ημέρα, η τούμπα συνέβη το Σάββατο, η παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα με πάγο στο πόδι και διάβασμα εφημερίδων, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

“Κυριακή με διάβασμα και πάγο. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ναι, γλίστρησα πάντω στη σκηνή και τώρα θα γίνω.. meme. Είμαι ευγνώμων που πονάω ελάχιστα” έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ