OnlyFans: Στριπτίζ στην πρώτη γραμμή του πολέμου της Ουκρανίας – Το μοντέλο που πήρε το… όπλο του

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η 33χρονη, Φαν Πέι Κουνγκ από το Τέξας των ΗΠΑ που μετακόμισε στην Ουκρανία για να στηρίξει τους στρατιώτες με το στριπτίζ της.

Βόλος: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στις Γλαφυρές και στο Πεδίο Βολής του Στρατού

Το μοντέλο έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο OnlyFans, ο οποίος είναι δωρεάν για Ουκρανούς στρατιώτες και εθελοντές. Στο υλικό που δημοσιεύει η 33χρονη φαίνεται να κάνει στριπτίζ την ώρα που ακούγονται σειρήνες αεροπορικών επιδρομών ή εμφανίζεται ημίγυμνη με εκτοξευτές πυραύλων στα χέρια. Η ίδια υποστηρίζει ότι δίνει χρήματα και δωρεές στους Ουκρανούς και τους στηρίζει συναισθηματικά.

Σέρρες: Αγνοείται 73χρονος βοσκός – Άκαρπες οι έρευνες

«Είμαι το σέξι κορίτσι στην Ουκρανία που θέλει να προσφέρει εθελοντισμό», είπε στην ιστοσελίδα Daily Beast η Φαν Πέι Κουνγκ. Το μοντέλο πήγε για πρώτη φορά στην Ουκρανία τον Νοέμβριο του 2022 προκειμένου να βοηθήσει πρόσφυγες και ορφανά στην Λβίβ. Τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισε μόνιμα στην χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο Ντονμπάς και μεταφέρει νερό στους κατοίκους των χωριών. Επίσης προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη στους στρατιώτες που μιλούν αγγλικά και την ίδια στιγμή προσπαθεί να μάθει ουκρανικά. «Είναι μία ‘’ελαφριά’’ διπλωματία αυτό που προσφέρω. Όλοι στέλνουν τους πιο δυνατούς και τους καλύτερους. Περιφερόμουν και έλεγα: Τι έγινε; Θέλεις να μιλήσουμε; Θα σου κάνω μασάζ», είπε η 33χρονη.

Γερμανία: Αντιδράσεις για το τατουάζ του Μεσούτ Έζιλ με το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων

Στη διάρκεια που βρίσκεται στην χώρα το μοντέλο παραδέχθηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με αρκετούς στρατιώτες. Σε αυτή την φάση έχει σχέση με έναν χειριστή drone, έναν εργαζόμενο σε εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής και δύο εργαζόμενους σε τεχνολογικές υπηρεσίες. Επίσης ανέφερε ότι είχε μία σύντομη σχέση με έναν στρατιώτη από την Βρετανία ο οποίος είχε σοκαριστεί από τις απώλειες που είχαν οι δυνάμεις των συμμάχων στο Ντονμπάς.

«Είμαι εκεί και του μιλάω για έξι ώρες για το πώς το αντιμετωπίζει τα θέματα που έχει στις σχέσεις του. Αισθάνομαι τόσο ασφαλής με αυτόν τον τύπο. Σε κάποια στιγμή τον κρατούσα και του χάιδευα τα μαλλιά. Και μου είπε: Αισθάνομαι τόσο πολύτιμος σαν ένα γατάκι. Δεν με έχουν αγγίξει εδώ και δύο χρόνια», ανέφερε η 33χρονη.

Ωστόσο δεν εκτιμούν όλοι τις υπηρεσίες που προσφέρει. Εθελοντές από την Δύση την κατηγορούν ότι κοροϊδεύει το έργο που προσφέρουν και απλώς θέλει να περάσει καλά με Ουκρανούς. «Οι άνθρωποι δεν μιλούν για τις σεξουαλικές ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι σε μία χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο», απαντά στους επικριτές της η Φαν Πέι Κουνγκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ