OnlyFans: Στην αντεπίθεση το μοντέλο που σκότωσε τον σύντροφό της – Οι φωτογραφίες με μελανιές

Για αυτοάμυνα κάνει λόγο το μοντέλο του OnlyFans που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της στις ΗΠΑ.

Η Courtney Clenney, το μοντέλο του OnlyFans που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της τον περασμένο Απρίλιο ήταν γεμάτη μώλωπες μετά την μοιραία συνάντηση με τον 27χρονο, σύμφωνα με φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Courtney Clenney, 26 ετών, φαίνεται με μελανιές στα άκρα της στις φωτογραφίες, που φέρεται να τράβηξε η μητέρα της αφού το μοντέλο μαχαίρωσε τον έμπορο κρυπτονομισμάτων Christian Obumseli στο διαμέρισμά τους στο Μαϊάμι στις 3 Απριλίου, σύμφωνα με το NBC 6 South Florida.

Οι δικηγόροι της επιτυχημένης influencer, η οποία κατηγορείται για δολοφονία δευτέρου βαθμού, ισχυρίστηκαν ότι σκότωσε τον σύντροφό της με μαχαίρι επειδή βρισκόταν σε αυτοάμυνα, στο τέλος ενός «ασταθούς και συχνά τοξικού ειδυλλίου».

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από την Εισαγγελία του Μαϊάμι-Ντέιντ ως απάντηση σε αίτημα του NBC. Σύμφωνα με την Νew York Post, οι εικόνες έρχονται μετά τα βίντεο και τις ηχογραφήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί από τους επικούς καβγάδες του ζευγαριού, με τον έναν να καταγγέλλει τον άλλον για ζήλια και βία.

Σε ένα ηχητικό απόσπασμα, η Clenney ακούγεται να κατηγορεί τον 27χρονο φίλο της επειδή μίλησε με μια γνωστή του κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με ποδήλατο.

Σε μηνύματα, εκείνος την κατηγορεί ότι τον απάτησε και υποστηρίζει ότι τον χτύπησε «στα ράμματά», καθώς τον είχε μαχαιρώσει προηγουμένως στο πόδι.

«Σου προσέφερα ακόμη μια καλή μέρα, παρόλο που το πόδι μου πονούσε επειδή με μαχαίρωσε η κοπέλα μου», έγραψε ο Obumseli στο κείμενο, το οποίο αρχικά δημοσίευσε η Miami Herald. «Σε έκανα να νιώσεις σαν τ@@@@α που με μαχαίρωσες; Όχι απλά το κατάπια και ήλπιζα ότι αύριο θα είναι καλύτερα».

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα του μοντέλου του Onlyfans

Πηγή φωτoγραφιών: NBC 6

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ