Ομολογία-σοκ του “Ορέστη” για τη δεύτερη δολοφονία: Την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ και την πέταξε στο φρεάτιο

Ομολόγησε και δεύτερη δολοφονία ο 35χρονος, γνωστός ως «Ορέστης». Σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου όπου ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, ενώ επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι ομολόγησε και τις δολοφονίες της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η 28χρονη είναι η δεύτερη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό στην Κύπρο,

Ο 35χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, καθώς ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Γιωρκάτζης Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος ομολόγησε στις 19 Απριλίου τη δολοφονία της Mary Rose. Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και τον φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες νεκρή στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης», την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Υποστήριξε πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου, μέσω της εφαρμογής Badoo. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tie wraps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Πρόκειται για την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21Ιουλίου του ’18, στην Αγλαντζιά.

Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση.

Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε εκ νέου πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Τι ανέφερε για την 6χρονη Ο Ορέστης, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, Sierra, έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πως απαλλάχτηκε από τη σορό της μικρής Sierra.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Παράλληλα, μετά τον εντοπισμό και του δεύτερου πτώματος, συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής για εντοπισμό και άλλων σορών στο φρεάτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες οι κάμερες κατέδειξαν τουλάχιστον έναν όγκο που μοιάζει πολύ με πτώμα.

Πηγή: philenews.com

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.