Ολλανδία: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από τη σύγκρουση τρένου με μηχάνημα έργου

Σιδηροδρομικό δυστύχημα συγκλονίζει σήμερα την Ολλανδία με τις εικόνες από τα εκτροχιασμένα βαγόνια να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ολλανδία: Τρένο συγκρούστηκε με μηχάνημα έργων – Εικόνες και βίντεο από το σημείο

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 30 τραυματίστηκαν όταν το τρένο συγκρούστηκε με μηχάνημα έργου τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε ορισμένους από τους τραυματίες προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες επιτόπου, ενώ άλλοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Τρένο-Ολλανδία
Φωτογραφία @Michel van Bergen

Το πρώτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε και είναι πεσμένο σε λιβάδι, σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP. Το δεύτερο βαγόνι έχει επίσης πέσει σε λιβάδι ενώ στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία πλέον έχει κατασβεστεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ολλανδία: Σύγκρουση τρένων με πολλούς σοβαρά τραυματίες – Οι πρώτες εικόνες

Το τρένο  πραγματοποιούσε το βραδινό δρομολόγιο από το Λέιντεν προς τη Χάγη ενώ το δυστύχημα έγινε κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν.

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS) ανέφεραν μέσω Twitter πως άλλα δρομολόγια που συνδέουν τη Λάιντεν και τη Χάγη ακυρώθηκαν ή ανεστάλησαν εξαιτίας του ατυχήματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ