Ολάνθιστο την άνοιξη το Hitachi Seaside Park στο Τόκιο

Στις πόλεις ανθίζουν τα λουλούδια την άνοιξη. Είναι ωστόσο δύσκολο να βρεις ολάνθιστο λιβάδι. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Ιάπωνες ταξιδεύουν σε ένα ευρύχωρο εθνικό πάρκο, το οποίο απέχει ούτε δυο ώρες με το αυτοκίνητο, από το πολύβουο Τόκιο. Απλωμένο σε περίπου δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα, το Hitachi Seaside Park περιέχει εκατομμύρια λουλούδια που κάθε άνοιξη ανθίζουν και σχηματίζουν σκηνικό παραμυθιού.

Αν και εκεί υπάρχει μια ευρύτατη γκάμα λουλουδιών, το πάρκο είναι κυρίως φημισμένο για το λιβάδι του με τα νεμόφυλλα. Στον Miharashi’s Hill, έναν από τους κήπους που απαρτίζουν το πάρκο, περίπου 500 εκατομμύρια νεμόφυλλα ανθίζουν από τον Απρίλιο έως τον Μάιο. Αυτή την περίοδο, το απαλό χρώμα τους αναμιγνύεται με τον ουρανό για να δημιουργήσει ένα ρομαντικό σκηνικό που βάζει τους επισκέπτες να φωτογραφίσουν και να κάνουν περίπατο πάντα στη χαραγμένη επί τούτου διαδρομή.

Εκτός από τα νεμόφυλλα, ο παράκτιος προορισμός περιλαμβάνει επίσης και ένα τμήμα το οποίο ακούει στο όνομα Tamago no Mori Flower Garden. Θυμίζει ολλανδικά τοπία και χαρακτηρίζεται από 260 ποικιλίες τουλιπών σε πολλά χρώματα καθώς και μοντέλα ανεμόμυλων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ // ΦΩΤΟ: mymodernmet.com

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.