Όλα τα «καυτά» μοντέλα της Γενεύης

Του Γιώργου Κ. Ανδρή

[email protected]

 

Πολλές είναι οι πρεμιέρες αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 15 Μαρτίου. Το Enikonomia παρουσιάζει τα πιο «καυτά» μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες…  

 

 

Ferrari 488 GTB

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Ferrari 488 GTB. Ο V8 Turbo κινητήρας χωτηικότητας 3,9 λίτρων που είναι τοποθετημένος πίσω από τα καθίσματα αποδίδει 670 ίππους και υπόσχεται να σας «κολλήσει» στα πλάτη τους. Η επιτάχυνση του super car από στάση στα 200 χλμ/ώρα σύμφωνα με την Ferrari ανέρχεται σε μόλις 8,3 δευτερόλεπτα. Το κλειδί του αυτοκινήτου μιμείται το σχήμα των κυλίνδρων!

 

Mercedes-AMG GT3

H νέα Mercedes-AMG GT3 θα κάνει ντεμπούτο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIA για τα πρωταθλήματα GT3, το αγωνιστικό αυτό αυτοκίνητο θα συμμετέχει σε παγκοσμίως αναγνωρισμένους αγώνες.

Για τη δυναμική επιτάχυνση φροντίζει ο εξελιγμένος ατμοσφαιρικός, υψηλόστροφος κινητήρας V8 6.3 λίτρων της AMG που φορούσε η SLS AMG GT3. Το εξατάχυτο, σειριακό αγωνιστικό κιβώτιο ταχυτήτων της GT3 είναι – όπως και στη βασική έκδοση GT – τοποθετημένο στον πίσω άξονα με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή κατανομή βάρους. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

 

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ντύθηκε… σαμουράι – ΒΙΝΤΕΟ 

Μια εικόνα… χίλιοι φόβοι για τον Ντράγκι – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ