Οικογενειακή τραγωδία στη Μελβούρνη

Οικογενειακή τραγωδία στη Μελβούρνη

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Μελβούρνη, όπου ένας 54χρονος με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τον γιο του χτυπώντας τον με μπαστούνι του κρίκετ και στη συνέχεια πέθανε κι ο ίδιος από τα πυρά αστυνομικών.

Μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που μόλις είχαν τελειώσει την προπόνησή τους, ο Γκρεγκ Μπάτι άρχισε να χτυπά με μανία στο κεφάλι τον 11χρονο γιο του, Λιουκ, χρησιμοποιώντας ένα μπαστούνι του κρίκετ. Ο μικρός καλούσε σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να του την προσφέρει. Λίγη ώρα αργότερα, εξέπνευσε, καθώς δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στα τραύματά του.

Αμέσως μετά την επίθεση στο ίδιο του το παιδί, ο 54χρονος δράστης άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς και καλούσε να τον σκοτώσουν. Τα πυρά τους τον τραυμάτισαν και λίγη ώρα αργότερα, εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στα αυστραλιανά ΜΜΕ, η εν διαστάσει σύζυγός του και μητέρα του άτυχου Λιουκ εξήγησε ότι «όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας αρρώστιας του Γκρεγκ. Αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως εγώ, έτσι και αυτός, αγαπούσε πολύ τον Λιουκ. Ο γιος του ήταν το μοναδικό πράγμα στη ζωή που του προκαλούσε χαρά».

Πηγή: huffingtonpost.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ