Οι συγκινητικές ΦΩΤΟ παιδιών από τη Συρία με ήρωες του Pokemon Go

Μόνο συγκίνηση προκαλούν οι φωτογραφίες, μικρών παιδιών από τη Συρία, που κρατούν στα χέρια τους εικόνες με χαρακτήρες του Pokemon Go, στις οποίες αναγράφεται το όνομα τους, αλλά και η πόλη διαμονής τους.

«Είμαι ο Καφρ Ζετά, σώστε με», γράφει στη φωτογραφία ένα χαριτωμένο αγοράκι, ενώ στο ίδιο ύφος είναι σχεδόν όλες οι φωτογραφίες. 

Όπως αναφέρει o Independent, τις φωτογραφίες διακίνησε το γραφείο Τύπου των Επαναστατικών Δυνάμεων της Συρίας, ώστε να διαδώσει τα μηνύματα των Σύρων που είναι ενάντια στο καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Θέλουμε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και να επιστήσουμε την προσοχή στα δεινά των παιδιών της Συρίας στις πολιορκημένες περιοχές και στα δεινά του συριακού λαού που δέχεται επιθέσεις και σκοτώνεται από το καθεστώς Άσαντ και τους συμμάχους του», ανέφερε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος, ο λόγος που βγήκαν στη δημοσιότητα αυτές οι φωτογραφίες, είναι μέσω της φρενίτιδας που επικρατεί με το Pokemon Go, να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τα παιδιά που παραμένουν στη Συρία.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή Independent

Διαβάστε επίσης:

Φαρσέρ περιγράφει μια διαδήλωση σαν κυνήγι Pokemon

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ