Οι Ρεπουμπλικάνοι μάζεψαν το..χαρτί

Ο μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που συγκεντρώνει χρήματα για την εκλογή των υποψηφίων του στη Βουλή των Αντιπροσώπων συγκέντρωσε 6,9 εκατ. δολάρια τον Απρίλιο, ελαφρώς περισσότερα το μήνα αυτό από το Δημοκρατικό Κόμμα.

   Η Εθνική Ρεπουμπλικανική Επιτροπή για το Κογκρέσο (NRCC) έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι η NRCC ολοκλήρωσε τον περασμένο μήνα, με 31,3 εκατομμύρια δολάρια να παραμένουν στον τραπεζικό της λογαριαρισμό, στα οποία προστίθενται περίπου 4,2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά που είχε στα χέρια της το Μάρτιο. Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν σήμερα την πλειοψηφία στην Βουλή.

   Η Επιτροπή των Δημοκρατικών για την Εκστρατεία για το Κογκρέσο (DCCC) εξασφάλισε 6,5 εκατ.δολάρια ενώ είχε και διαθέσιμα μετρητά 25 εκατ. δολαρίων,σύμφωνα με τα στοιχεία της που αναμένεται να αναφέρει επίσημα στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή μέχρι τις 20 Μαΐου.

   Η DCCC τόνισε ότι ο περασμένος μήνας ήταν ο καλύτερος Απρίλιος στην ιστορία της, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής στην εκστρατεία του κόμματος η επιτροπή έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 90 εκατομμύρια δολάρια, υπερβαίνοντας τους Ρεπουμπλικάνους.

   Οι Δημοκρατικοί αγωνίζονται για δεκάδες έδρες στη Βουλή σε αυτήν την εκστρατεία, ελπίζοντας να ανακτήσουν τον έλεγχο της κάτω Βουλής μετά από μια οδυνηρή ήττα από τους Ρεπουμπλικάνους το 2010.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ