Οι Παλαιστίνιοι πανηγυρίζουν για το Arab Idol

Οι Παλαιστίνιοι πανηγυρίζουν για το Arab Idol

Οι Παλαιστίνιοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ραμάλα και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Όχθης, πανηγυρίζοντας το γεγονός ότι ένας πρόσφυγας από την Λωρίδα της Γάζας, κέρδισε το τηλεοπτικό σόου ταλέντων Arab Idol.

Πυροτεχνήματα στον ουρανό της Δυτικής Όχθης, κορναρίσματα από τα αυτοκίνητα και χορός στους δρόμους, ακολούθησαν την ανακοίνωση της κριτικής επιτροπής ότι ο 23χρονος Μουχαμάντ Ασάφ από τον προσφυγικό καταυλισμό Χαν Γιουνίς είναι ο νικητής του Arab Idol. Νωρίτερα εκατοντάδες παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο των πόλεων σε όλη την Δυτική Όχθη για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα του σόου ταλέντων που μεταδόθηκε ζωντανά από τη Βηρυτό του Λιβάνου.

«Θα ήταν πραγματικά μεγάλη απογοήτευση αν δεν κέρδιζε», δήλωσε ένας παλαιστίνιος ο 35χρονος Χασάν Γιούσεφ που παρακολούθησε τον διαγωνισμό μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες του σε μια γιγαντοοθόνη στο κέντρο της Ραμάλα. «Ο Ασάφ είναι ένα πραγματικό ταλέντο», δήλωσε ο Αμπντούλ Λατίφ Μαριάμ 45 ετών που παρακολούθησε το γεγονός στη Ραμάλα με την σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Ο Ασάφ τραγούδησε στην τελική φάση του διαγωνισμού κόντρα σε άλλους δύο υποψήφιους από την Αίγυπτο και τη Συρία, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό από ένα σύνολο 27 διαγωνιζόμενων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ