Οι Κινέζοι αναζητούν λίγη δροσιά

Στις νεροτσουλήθρες ενός πάρκου της επαρχίας Σετσουάν στα βάθη της νοτιοδυτικής Κίνας προσπαθούν να δροσιστούν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης Σουινίνγκ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Οι Κινέζοι αναζητούν λίγη δροσιά

Στις νεροτσουλήθρες ενός πάρκου της επαρχίας Σετσουάν στα βάθη της νοτιοδυτικής Κίνας προσπαθούν να δροσιστούν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης Σουινίνγκ.

Με τον καύσωνα να οδηγεί τη θερμοκρασία πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου στις ημι-ερημικές ζώνες της κεντρικής και δυτικής Κίνας, οι πολίτες αναζητούν δροσιά όπου βρεθούν.

Η επαρχία του Σετσουάν, μια από τις πλέον παραγωγικές και εύφορες της Κίνας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πολίτες της πολυτελείς απολαύσεις δυτικού τύπου, όπως τέτοια πάρκα αναψυχής, με αφθονία υδάτων.

 

Πηγή: H Καθημερινή

Δείτε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Μια “απλή” κινεζική πισίνα

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.