Οι γιατροί έμειναν άναυδοι – Έφηβη ήταν έγκυος 37 εβδομάδων και δεν υπήρχε καν κοιλιά- ΦΩΤΟ

Σαστισμένη έμεινε μία 18χρονη από το Έσεξ όταν κατά την επίσκεψή της στον γιατρό ενημερώθηκε ότι είναι… ολίγον τι έγκυος.

Η κοπέλα που είχε αψεγάδιαστο και καλογυμνασμένο κορμί ήταν ήδη 37 εβδομάδων και δεν είχε αντιληφθεί καν ότι ήταν έγκυος καθώς δεν είχε καν ένα φούσκωμα στην κοιλιά που να υπεδείκνυε ότι φέρει μέσα της ένα έμβρυο. Έκανε τακτικά γυμναστική αλλά και σολάριουμ.

Κάποια στιγμή η μητέρα της παρατήρησε μία γραμμή στην επίπεδη κοιλιά της και της συνέστησε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Η κοπέλα που εκείνη τη στιγμή ήταν μόλις 17 ετών κι εργαζόταν ως πωλήτρια σε κατάστημα δεν είχε δώσει σημασία στην πολύμηνη καθυστέρηση του κύκλου της καθώς έπαιρνε χάπι αντισύλληψης. Το μόνο σύμπτωμα που μπορεί να είχε ήταν ότι εμφάνισε λιγούρες για κορνέτο, μαρούλι και φράουλες.

Όταν πήγε στον γιατρό εκείνος της ανακοίνωσε άναυδος ότι ήδη ήταν 6 μηνών έγκυος. Μία μαία μετακίνησε το έμβρυο και τότε δημιουργήθηκε μία τεράστια κοιλιά.

Όπως την ενημέρωσαν το αγοράκι της ήταν κολλημένο πίσω στη μήτρα και δεν ήταν σε σωστή θέση γι’ αυτό και δεν φαινόταν ούτε φούσκωμα στην κοιλιά της. Η κοπέλα γέννησε μόλις 6 εβδομάδες μετά την πρώτη της επίσκεψη στον γιατρό, τον Ιούνιο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Όσκαρ, και πλέον δηλώνει πανευτυχής μητέρα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ