Οι G7 ειρωνεύονται τον Πούτιν: «Μήπως να φωτογραφηθούμε γυμνοί πάνω σε άλογο;»

Να τρολάρουν την προ δεκατριών ετών εμφάνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν επιχείρησαν  οι ηγέτες των χωρών που μετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής του G7. Όπως αναφέρει το AFP, αστειεύτηκαν για το αν θα έπρεπε να σηκώσουν τα μανίκια τους ή να εμφανιστούν με λιγότερα ρούχα.

«Φορώντας τα σακάκια; Χωρίς τα σακάκια; Βγάζουμε τα παλτό μας;» ρώτησε ο Μπόρις Τζόνσον καθώς καθόταν στο τραπέζι για το γεύμα των ηγετών στο κάστρο Elmau της Βαυαρίας, όπου ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς φιλοξενεί τη σύνοδο κορυφής της G7.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, πρότειναν να περιμένουν την επίσημη φωτογραφία πριν βγάλουν τα σακάκια, αλλά ο Μπόρις Τζόνσον επέμεινε: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν».

«Να πάρουμε πόζα πάνω σε άλογο χωρίς σέλα, δείχνοντας το στήθος μας», είπε ο Τριντό, αναφερόμενος στην περίφημη φωτογράφιση του Πούτιν το 2009 να ιππεύει χωρίς πουκάμισο πάνω σε ένα άλογο.

«Η ιππασία είναι η καλύτερη», είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, χωρίς ωστόσο να πάρει θέση και στο θέμα της ενδυμασίας.

Τελικά όπως φάνηκε από την οικογενειακή φωτογραφία δεν πραγματοποίησαν την απειλή τους…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ