Οι… δίδυμοι: Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, έχουν το ίδιο όνομα και το ίδιο επάγγελμα, αλλά καμία σχέση μεταξύ τους

Δύο αθλητές του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ με το ίδιο ακριβώς όνομα – και τρομακτικά παρόμοια εμφάνιση – έκαναν ένα τεστ DNA για να διαπιστώσουν αν είναι όντως συγγενείς μετά από χρόνια σύγχυσης μεταξύ τους.

Ο Brady Feigl, 32 ετών, ο οποίος είναι παίκτης των Long Island Ducks, είναι σχεδόν ίδιο με τον Brady Feigl, 27 ετών, ο οποίος παίζει στους Las Vegas Aviators. Και οι δύο έχουν 1,80 μ. ύψος, έχουν φλογερά κόκκινα μαλλιά και φορούν γυαλιά.

Το 2015, οι «σωσίες» για πρώτη φορά μπερδεύτηκαν μεταξύ τους όταν και οι δύο έκαναν ακριβώς την ίδια επέμβαση στον αγκώνα από τον ίδιο γιατρό, ονόματι Dr. James Andrews.

“Ήμουν ίσως έξι ή επτά μήνες έξω από το χειρουργείο και το γραφείο τους τηλεφώνησε στον προπονητή μας και είπε: “Έι, πότε θα παρουσιαστεί ο Μπρέιντι για το χειρουργείο; Θα έρθει εδώ αύριο;” “, δήλωσε τότε ο νεότερος Feigl στην εφημερίδα Clarion Ledger.

Ο Feigl στη συνέχεια ανακάλυψε ότι είχε έναν… σωσία.

“Είπε: “Το έκανε πριν από έξι μήνες. Τι είναι αυτά που λες;” εξήγησε ο Feigl. “Έτσι ανακάλυψα ότι ήμασταν δύο”.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2017, το δίδυμο έπεσε σε άλλη μια κρίση ταυτότητας, αφού η ομάδα μπέιζμπολ του Πανεπιστημίου του Μιζούρι έκανε tag τον λάθος Feigl στο Twitter σε ένα αφιέρωμα για τα γενέθλια, όπου είχε υπογράψει τότε ο παίκτης του Λας Βέγκας.

“Λάθος Brady Feigl”, απάντησε ο πρώην παίκτης των San Diego Padres. “Μπορεί να ψάχνει για τον @bfeigl39…”.

Παραδόξως, οι δύο αυτοί αποδείχθηκε ότι δεν χωρίστηκαν κατά τη γέννηση, καθώς το τεστ DNA δεν έδειξε βιολογική σύνδεση. Ωστόσο, παρά το ηλικιακό χάσμα, οι Feigls εξακολουθούν να αισθάνονται δεμένοι μεταξύ τους.

“Είμαστε ακόμα αδέλφια κατά κάποιον τρόπο”, δήλωσε ο μεγαλύτερος Feigl, σύμφωνα με τη Sun.

Οι Feigls μπορεί να μην είναι οι μόνοι εκεί έξω που είναι δύο πανομοιότυποι ξένοι. Μια μελέτη του Αυγούστου του 2022 σε 32 ζευγάρια από το Cell Reports διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που μοιάζουν αλλά δεν είναι συγγενείς μοιράζονται γενετικές ομοιότητες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ