Οι αποκαλύψεις της Νταϊάνα για το σεξ με τον Κάρολο

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα στη βρετανική τηλεόραση με τις βιντεοκασέτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής στο Channel 4.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Diana: In Her Own Words” που περιλαμβάνει αποσπάσματα από βιντεοκασέτες που είχε καταγράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν και στα οποία η αδικοχαμένη πριγκίπισσα εξομολογείται μεταξύ άλλων λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή με τον Κάρολο, έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Στο ντοκιμαντέρ η πριγκίπισσα Νταϊανα μιλά για την γνωριμία της με τον Κάρολο λέγοντας “στην αρχή με ακολουθούσε σαν κουτάβι” και εξομολογήθηκε ότι πριν από το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές.

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ακούγεται να μιλά για την ερωτική της ζωή μετά το γάμο σημειώνοντας ότι “ερχόντουσαν σε ερωτική επαφή μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες”.

Όπως λέει η ίδια στο ντοκιμαντέρ, όταν αντιλήφθηκε την παράνομη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα, την επισκέφτηκε παρακαλώντας την να τον αφήσει, τότε εκείνη της απάντησε: “Έχεις δύο γιους, θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων γι’ αυτό και ευτυχισμένη”.

Πηγή: Daily Mail, The Guardian

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ