Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα στα παρασκήνια: Οι λεπτομέρειες που δεν έγιναν γνωστές από τη στέψη

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα παρασκήνια της στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, όπου απεικονίζονται πιο προσωπικές στιγμές των βασιλικών μελών και αποκαλύπτουν όλες τις ασυνήθιστες λεπτομέρειες.

Πόσο θα κοστίσει η στέψη του βασιλιά Καρόλου στους Bρετανούς;

Οι επίσημες εικόνες παρουσιάζουν μια σειρά από ιδιαίτερες στιγμές για το ζευγάρι.

Η μία φωτογραφία δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα να κοιτάζουν στο The Mall από το μπαλκόνι του Παλατιού, κουνώντας το χέρι στους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που ζητωκραύγαζαν και που περίμεναν υπομονετικά για να τους δουν.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο χαιρετισμός στο μπαλκόνι με την Καμίλα και την βασιλική οικογένεια – Ποιοι απουσίαζαν

Δύο άλλες τους απεικονίζουν να στέκονται ώμο με ώμο – στη μία φαίνεται να μοιράζονται μια οικεία, προσωπική στιγμή ο ένας με τον άλλον, ενώ η άλλη τους δείχνει να παρακολουθούν την υπέροχη κόκκινη, άσπρη και μπλε γραμμή από το Red Arrows flypast που δεσπόζει στον ουρανό του Λονδίνου.

στέψη βασιλιάς Κάρολος βασίλισσα Καμίλα
Φωτογραφία: PA

Περαιτέρω εικόνες που τραβήχτηκαν από το εσωτερικό του Παλατιού δείχνουν τον Κάρολο και την Καμίλα να χαμογελούν και παρέχουν μια πιο προσεκτική ματιά στην ενδυμασία τους για την ιστορική τελετή.

στέψη βασιλιάς Κάρολος βασίλισσα Καμίλα
Φωτογραφία: Royal Family/instagram

Αποκαλύπτει πώς το φόρεμα της βασίλισσας είχε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στα σκυλιά διασώστες της – Bluebell και Beth – καθώς και στα εγγόνια της. Tο ιβουάρ φόρεμα της βασίλισσας είχε χρυσά κεντήματα με δύο πουγκάκια στο στρίφωμα της φούστας της – ακριβώς κάτω από τα βασιλικά διακριτικά της, ενώ τα ονόματα του γιου της Τομ και των εγγονιών Γκας και Λόλα φαίνονται επίσης γραμμένα στην ελικοειδή διακλαδούμενη διακόσμηση.

στέψη βασιλιάς Κάρολος βασίλισσα Καμίλα
Φωτογραφία: Royal Family

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ