Ο «Steve Jobs» σε τρεις σκηνές

Ο «Steve Jobs» σε τρεις σκηνές

Η ταινία για τον Steve Jobs θα αποτελείται από τρεις 30λεπτες σκηνές, όπως αποκαλύπτει ο Aaron Sorkin…

Περισσότερες λεπτομέρειες μοιράστηκε o Aaron Sorkin για την επερχόμενη ταινία που θα βασίζεται στην βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson. Συγκεκριμένα, ο Sorkin αποκάλυψε ότι ολόκληρη η ταινία πρόκειται να είναι τρεις σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Αυτές οι τρεις σκηνές θα λαμβάνουν χώρα στο backstage πριν την παρουσίαση του πρώτου Mac, του NeXT cube και το iPod αντίστοιχα με διάρκεια 30 λεπτά έκαστη.

Ο Sorkin μας είχε προϊδεάσει ότι δεν θα πρόκειται για μια συνηθισμένη βιογραφία. Τότε, είχε δηλώσει: «Το δράμα είναι ένταση ενάντια στο εμπόδιο. Κάποιος θέλει κάτι, κάτι άλλο στέκεται εμπόδιο στο δρόμο για να το αποκτήσει. Θέλουν τα λεφτά, θέλουν το κορίτσι, θέλουν να φτάσουν στη Φιλαδέλφεια – δεν μας νοιάζει. Πρέπει να βρω αυτό το συμβάν και θα το βρω. Απλώς δεν ξέρω τι είναι ακόμα», ανέφερε ο Sorkin. Συνεχίζει λέγοντας ότι δεν θα είναι μία απλή βιογραφία γιατί η βιογραφία έχει μια φυσική “από την κούνια στον θάνατο” πλοκή που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.

 

ΠΗΓΗ:macuser.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ