Ο Σαλβίνι κήρυξε πόλεμο στη Nutella – Την έκοψε γιατί έχει τούρκικα φουντούκια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ενάντια στο πιο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, τάχθηκε ο Ματέο Σαλβίνι.

Ο επικεφαλής της Λέγκας και πρώην κυβερνητικός εταίρος στην Ιταλία, Ματέο Σαλβίνι, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα, όπου οπαδός του έκανε παρατήρηση για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ πραγματοποιείτο μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της «Ντράγκετα» (σ.σ μαφία της Καλαβρίας).

«Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους ιταλούς αγρότες», απάντησε ο Ματέο Σαλβίνι.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια οπαδός τον είχε ρωτήσει εάν κρύωνε εκείνο το παγωμένο βράδυ της συγκέντρωσης. «Όχι κυρία μου, εγώ δεν κρυώνω… είμαι καλά. Έπειτα, εγώ τρώω ψωμί και σαλάμι και δύο σαρδέλες και είμαι ακόμη καλύτερα», αστειεύτηκε ο Σαλβίνι και μόλις η κυρία του υπενθύμισε πως στις αναρτήσεις του τρώει Nutella, ο ακροδεξιός ηγέτης βρήκε ευκαιρία κι εξαπέλυσε τον φιλιππικό του για τα τουρκικά φουντούκια στο συγκεκριμένο διατροφικό προϊόν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ LA REPUBBLICA / ILTEMPO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ