Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας κοντά στους συγγενείς του Boeing

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας κοντά στους συγγενείς του Boeing

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ, συναντήθηκε σήμερα με συγγενείς των επιβατών του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί για τουλάχιστον 24 ώρες.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 239 άνθρωποι και πλήρωμα, ενώ με την πάροδο των ωρών εντείνονται οι ανησυχίες για την πιθανότητα το αεροσκάφος να συνετρίβη στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Οι συγγενείς των επιβατών του χαμένου αεροσκάφους, στους οποίους είχε χορηγηθεί κατάλυμα σε ένα ξενοδοχείο της στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Πουτρατζάγια, επρόκειτο να μεταφερθούν σε μια άγνωστη τοποθεσία χθες το μεσημέρι, αναφέρει το πρακτορείο Bernama.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διεθνής προσπάθεια αναζήτησης του αεροσκάφους, το οποίο αναχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

«Έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνία με την πτήση MH370», αναφέρει η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Η αναζήτηση και οι ομάδες διάσωσης απομένει να καθορίσουν την τοποθεσία που πιθανόν βρίσκεται το αεροσκάφος Boeing 777-200».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ