Ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα: Έτσι ταπείνωνε ο Κάρολος την πριγκίπισσα

Ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Ken Wharfe, αποκάλυψε ένα ιδιαίτερα ταπεινωτικό επεισόδιο που έζησε η πριγκίπισσα σε μια εκδήλωση, το 1989.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Wharfe εξομολογήθηκε όλα όσα έζησε στην εκδήλωση που έγινε για τα 40α γενέθλια της μικρής αδελφής της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Υπενθυμίζεται ότι στα 15 χρόνια που κράτησε ο γάμος της Νταϊάνα με τον Κάρολο, η Καμίλα ήταν το τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακα της πριγκίπισσας, η Νταϊάνα αποφάσισε να πάει, προς μεγάλη έκπληξη όλων, σε εκείνη την εκδήλωση, παρότι γνώριζε ότι ο σύζυγός της θα συνοδευόταν από την ερωμένη του.

«Μέσα στο αυτοκίνητο, ο πρίγκιπας έλεγε συνέχεια στην Νταϊάνα πόσο τον ενοχλούσε που θα ερχόταν στο πάρτι και δεν σταμάτησε να της πετάει καρφιά», διηγείται ο Ken Wharfe.

Όταν έφτασαν στον χώρο που γινόταν το πάρτι, ο πρώην σωματοφύλακας θυμάται πόσο εντυπωσιάστηκαν οι καλεσμένοι από το γεγονός ότι η Νταϊάνα βρισκόταν εκεί.

«Είχαν περάσει περίπου 90 λεπτά και άκουσα την πριγκίπισσα να με φωνάζει. Εμφανίστηκε στην πόρτα, δακρυσμένη και μου είπε ότι ο σύζυγός της και η ερωμένη του έφυγαν μαζί». Ταπεινωμένη, η Νταϊάνα δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση: «Δεν πάει άλλο, αυτό είναι υπερβολικό. Δεν θα επιτρέψω να με ταπεινώνουν έτσι. Θα μιλήσω στην Καμίλα τώρα αμέσως» είπε η πριγκίπισσα στον σωματοφύλακά της και του ζήτησε να τη συνοδεύσει. Εκείνος δέχτηκε, με κάποιο δισταγμό.

«Δεν ήθελα να μπλέξω σε αυτή την ιστορία, η οποία ενέπλεκε τον διάδοχο του θρόνου, την σύζυγό του και την ερωμένη του» εξομολογείται στη Daily Mail. «Αλλά η Νταϊάνα με έπεισε και με κατέβασε σε ένα υπόγειο του σπιτιού, σε έναν χώρο που παίζουν τα παιδιά», προσθέτει.

«Σε μια γωνία βρίσκονταν ο Κάρολος και η Καμίλα και συζητούσαν. Τότε η Νταϊάνα μου είπε: “Σας παρακαλώ μη φεύγετε”, ξαφνιάζοντας τους δύο εραστές που δεν την περίμεναν».

«Αργότερα η Νταϊάνα βγήκε από το δωμάτιο με το κεφάλι ψηλά και πίσω της ακολουθούσαν ο Κάρολος και η Καμίλα αρκετά ταραγμένοι, μετά από τα όσα τους είπε η πριγκίπισσα. Πέρασαν όλο το υπόλοιπο βράδυ αγνοώντας ο ένας την παρουσία του άλλου. Όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, η Νταϊάνα δεν σταμάτησε να ρωτάει τον σύζυγό της, που άκουγε αμίλητος: “Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;”», συνεχίζει ο σωματοφύλακας.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά ο τρόπος που της φέρθηκε εκείνο το βράδυ ήταν ασυγχώρητος», προσθέτει ο Ken Wharfe.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Σαφάρι για… πόκεμον προσφέρουν τουριστικές επιχειρήσεις στην Ισπανία

“To Ματς του Θανάτου” στο Κίεβο

Στο φως νέα στοιχεία για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines

Το Ρίο των Ολυμπιακών Αγώνων με… τουβλάκια Lego – BINTEO

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ