Ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ ξεσπά: Η σύζυγός του κρύβει την αλήθεια για την υγεία του

Ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ υποστηρίζει ότι η σύζυγός του, Κορίνα, κρύβει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1, σχεδόν έξι χρόνια μετά το ατύχημά του ενώ έκανε σκι.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται στο σπίτι της οικογένειας στη λίμνη Τζενίβα, όπου εκτός από τη σύζυγό του μένουν και τα δύο τους παιδιά ο 20χρονος Μικ και η 22χρονη Τζίνα – Μαρί

Ο φίλος και πρώην μάνατζερ του, Willi Weber, όμως πιστεύει ότι τα φαινόμενα απατούν. Η Κορίνα του έχει απαγορεύσει να βλέπει τον Μίκαελ επειδή φοβάται ότι η αλήθεια για την υγεία του θα αποκαλυφθεί.

Μιλώντας σε ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ δήλωσε ” Ξέρω ότι ο Μίκαελ έχει δεχθεί μεγάλο χτύπημα, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω τι πρόοδο έχει κάνει. Θα ήθελα να ξέρω πως είναι και να κρατήσω το χέρι του ή να αγγίξω το πρόσωπό του. Αλλά δυστυχώς αυτό έχει απαγορευτεί από την Κορίνα. Μάλλον φοβάται ότι θα δω κατευθείαν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και θα δημοσιοποιήσω την αλήθεια. Πιστεύω στην ανάρρωση του Μίκαελ γιατί ξέρω ότι είναι μαχητής. Αν υπάρχει μία πιθανότητα θα την εκμεταλλευτεί. Δεν μπορεί να είναι αυτό το τέλος. Προσεύχομαι για εκείνος και είμαι σίγουρος ότι θα τον ξαναδώ”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.