Ο Πούτιν για τους γάμους ομοφυλοφίλων

Η Ρωσία μπορεί να αναθεωρήσει τις συμφωνίες υιοθεσίας με τις χώρες που έχουν νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Πούτιν για τους γάμους ομοφυλοφίλων

Η Ρωσία μπορεί να αναθεωρήσει τις συμφωνίες υιοθεσίας με τις χώρες που έχουν νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η δήλωση αυτή του Ρώσου προέδρου, έρχεται τρεις ημέρες μετά την απόφαση που έλαβε η Γαλλία σχετικά με το ζήτημα αυτό.

“Εκτιμώ ότι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας”, δήλωσε ο Πούτιν σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους βουλευτές, υποστηρίζοντας τις “πολιτιστικές παραδόσεις και τα ηθικά πρότυπα” της Ρωσίας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.