Ο Πολ Τόμσεν ήταν ο παραλήπτης του φακέλου-βόμβα στο Παρίσι

Ο Πολ Τόμσεν φέρεται να ήταν σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο παραλήπτης του φακέλου-βόμβα που εξερράγη το μεσημέρι στα χέρια της βοηθού του στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι.

Ταυτόχρονα, οι γαλλικές και ελληνικές αρχές είναι σε συνεχή επικοινωνία μετά την επίθεση στην καρδιά του Παρισιού. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι γαλλικές αρχές ζήτησαν την βοήθεια των ελληνικών για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό με την ίδια συνδεσμολογία, όπως αυτός που εστάλη την Τετάρτη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με δήθεν αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη και παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μία ενέργεια, της οποίας την ευθύνη ανέλαβε η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα αναφέρεται: «Αναλαμβάνουμε την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας στα πλαίσια της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη το επόμενο διάστημα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.