Ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί την Ελλάδα – Η πιθανή ημερομηνία

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί ο Πάπας Φραγκίσκος, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Μιλώντας στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope, ο Πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε στις χώρες που πρόκειται να επισκεφθεί στο μέλλον και αναφέρθηκε σε ταξίδι που πρόκειται να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα.

«Η επιλογή μου, έως τώρα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι οι μικρές χώρες. Η πρώτη που επισκέφθηκα ήταν η Αλβανία και ακολούθησαν πάντα μικρές χώρες. Τώρα έχω προγραμματίσει επίσκεψη στη Σλοβακία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Μάλτα», είπε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Πάπας

Η πρόσκληση που είχε δεχθεί ο Πάπας

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας.  Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε απευθύνει τηλεφωνικά την πρόσκλησή της στον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πριν από περίπου έναν χρόνο. Το ταξίδι βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της διοργάνωσης τόσο από το Βατικανό όσο και από την ελληνική Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά πιθανότατα ο Ποντίφικας θα επισκεφθεί τη χώρα μας εντός του Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ