Ο Νταβούτογλου μάρτυρας στο γάμο της κόρης του Ερντογάν

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τελέστηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σουμεϊγέ, με έναν κατασκευαστή μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τον Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ.

Σχεδόν 6.000 άνθρωποι είχαν προσκληθεί στον γάμο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που πρόβαλαν φωτογραφίες της νύφης, μέσα στο αυτοκίνητο που την μετέφερε στον χώρο της τελετής, με τα μαλλιά καλυμμένα με την ισλαμική μαντίλα.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ έχουν δύο γιους, τον Μπουράκ (που σπανίως εμφανίζεται δημόσια), τον Μπιλάλ και δύο κόρες, την Έσρα και την 30χρονη Σουμεϊγέ.

Ο μάρτυρας του γαμπρού στον γάμο ήταν ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ ενώ μάρτυρας της νύφης είχε οριστεί ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου που την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προεδρία του κυβερνώντος κόμματος AKP και επομένως και από την πρωθυπουργία.

Η παρουσία του στον γάμο ωστόσο φαίνεται ότι διαλύει τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι έχει έρθει σε ρήξη με τον Ερντογάν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Απειλητικό μήνυμα για την Μέρκελ λόγω της πολιτικής της στο προσφυγικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ