«Ο Μόρσι αναγνωρίζει τα λάθη του»

«Ο Μόρσι αναγνωρίζει τα λάθη του»

Ο πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι, γνωρίζει ότι έχει κάνει λάθη και εργάζεται ώστε να τα διορθώσει, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αιγύπτιου ηγέτη, μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο. Οι διαδηλωτές απαιτούσαν την παραίτηση του Μόρσι.

Ο προεδρικός εκπρόσωπος, Ομάρ Αμέρ, είπε ότι ο Μόρσι έχει λάβει σοβαρά υπόψη του τις επανειλημμένες εκκλήσεις για εθνικό διάλογο. «Ο Μόρσι ανακοίνωσε σε όλους του αιγυπτίους πολίτες ότι έχει κάνει λάθη και βρίσκεται ήδη στη διαδικασία διόρθωσής τους», δήλωσε ο Αμέρ σε συνέντευξη Τύπου, μετά τις κινητοποιήσεις εκατομμυρίων διαδηλωτών που απαιτούσαν την απομάκρυνση του Μόρσι από την εξουσία.

Ο Αμέρ δήλωσε επίσης, ότι ο Μόρσι συμφωνεί για τη διεξαγωγή διαλόγου και είναι διατεθειμένος να ακούσει όλες τις απόψεις, επαναλαμβάνοντας τις προηγούμενες εκκλήσεις του προέδρου για εθνικό διάλογο, τις οποίες η αντιπολίτευση είχε απορρίψει. «Θέλω να επιβεβαιώσω μια αλήθεια, εάν υπάρχει συνολική έλλειψη ανταπόκρισης σε αυτή την πρωτοβουλία και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμία πλευρά, τι νομίζετε ότι μπορεί να κάνει η προεδρία», είπε. «Η προεδρία περιμένει τώρα να δει την οποιαδήποτε αντίδραση, όσο μικρή κι αν είναι, ώστε να βρει ένα πάτημα να συνεχίσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ