Ο κορονοϊός φέρνει αλλαγές και στο Χόλιγουντ – Τέλος τα φιλιά και οι “καυτές” σκηνές;

Το μέλλον των “καυτών” σκηνών στις ταινίες του Χόλιγουντ ή στις τηλεοπτικές σειρές μάλλον θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, την ώρα που η βιομηχανία ετοιμάζεται για νέους αυστηρούς κανόνες λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail.com, πολλοί ηθοποιοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την μαγνητοσκόπηση σκηνών που περιλαμβάνουν φιλιά ή σεξ, ακόμα και μετά την άρση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ήδη βρίσκονται στο τραπέζι διαφορετικές προτάσεις για μέτρα για να προστατευτούν οι διάσημοι ηθοποιοί μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Πιθανότατα όλοι οι εργαζόμενοι θα κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό πριν μπουν στο στούντιο ή τα σημεία εγγραφής. Ένα κορυφαίο στέλεχος του Χόλιγουντ είπε στην εφημερίδα ότι ο COVID-19 μάλλον θα αλλάξει τις παραγωγές για πάντα.

Η συντονίστρια οικειότητας του Χόλιγουντ, Amanda Blumenthal, πιστεύει ότι κάποιες παραγωγές απλά θα αφαιρέσουν εντελώς σκηνές με φιλιά ή σεξουαλικές σκηνές για να μην έχουν να ασχοληθούν με θέματα ασφαλείας.

“Δεν θα εκπλαγώ αν για μια μεγάλη χρονική περίοδο, μέχρι να ξέρουμε πώς μπορούμε να εργαζόμαστε με ασφάλεια εν μέσω αυτής της κρίσης, οι παραγωγές θα επιλέξουν αυτόν τον δρόμο για να καταφέρουν να προβληθούν εγκαίρως ταινίες και σειρές” εξηγεί. Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιοι αστέρες θα επιλέξουν να πουν όχι σε ταινίες που απαιτούν φιλιά ή ρομαντικές σκηνές λόγω των ρίσκων του COVID-19. Ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σημαίνει ότι οι ερωτικές σκηνές θα κάνουν ένα flash back και θα είναι όπως γινόταν τη συντηρητική δεκαετία του 1920, σημειώνει.

“Αντί για μια ερωτική σκηνή, θα βλέπουμε μια πόρτα να κλείνει και τα υπονοείται ότι έκαναν σεξ. Όλες οι ταινίες και οι σειρές είναι στον “πάγο” και έτσι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για περιεχόμενο. Άρα αναμένουμε οι εταιρείες να θέλουν να προχωρήσουν άμεσα σε παραγωγές μόλις επιτραπεί” σχολιάζει.

Άρα προς το παρόν ταινίες όπως το 50 Shades of Grey, μάλλον θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ