Ο κινηματογραφικός “εξολοθρευτής”: Το διάταγμα του Τραμπ μας κάνει να φαινόμαστε ηλίθιοι

Ακόμη ένας σταρ του Χόλιγουντ έσπευσε να στρέψει τα βέλη του κατά του Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ για το διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα σε πολίτες 7 μουσουλμανικών κρατών.

Ο λόγος για τον γεννημένο στην Αυστρία ηθοποιό και πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος υποστήριξε ότι το διάταγμα Τραμπ κάνει τις τις ΗΠΑ να φαίνονται ηλίθιες.

«Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι υπήρξε κακός έλεγχος του διατάγματος», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Αν το περνούσαν από τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εθνικής Ασφάλειας, το μελετούσαν δικηγόροι και του έδιναν λίγο χρόνο θα γινόταν με τον σωστό τρόπο», υποστήριξε για να προσθέσει ότι «αν και κατανοώ την ανάγκη να μείνουν τρομοκράτες μακριά από τη χώρα, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να γίνει αυτό».

«Το να απαγορεύεις την είσοδο σε ανθρώπους που έχουν πράσινη κάρτα, οι οποίοι έχουν δηλαδή την άδεια να εργαστούν εδώ, ήμουν στη θέση τους, είναι τρελό, τρελό», υπογράμμισε.

«Μας κάνει να φαινόμαστε ηλίθιοι όταν ο Λευκός Οίκος είναι κακά προετοιμασμένος για να εφαρμόσει αυτό το διάταγμα», κατέληξε ο ηθοποιός που μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1968, στα 21 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Τα στοιχήματα των Βρετανών για τον χρόνο παραμονής του Τραμπ στη θέση του… προέδρου

Διάσημος τραγουδιστής απευθύνει κάλεσμα κατά του Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ στέλνει τεθωρακισμένα στους Κούρδους – Ανησυχούν οι Τούρκοι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ