Ο Κάνιε Γουέστ έκανε δωρεά 73.540 δολαρίων σε υποψήφια δήμαρχο του Σικάγο

Το ποσό των 73.540 δολαρίων δώρισε ο Κάνιε Γουέστ σε υποψήφια για το Δήμο του Σικάγο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα.

Η Amara Enyia έθεσε πρώτη φορά υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Σικάγο το 2015 και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκλεισε ποτέ τον λογαριασμό της προεκλογικής της εκστρατείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Chicago Tribute» στην Enyia «επιβλήθηκε πρόστιμο από αρμόδιους για τις εκλογές αξιωματούχους για μη υποβολή τριμηνιαίων εκθέσεων οικονομικής εκστρατείας, όπως απαιτείται από τον νόμο».

Το ποσό ανήλθε σε 73.540 δολάρια και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Εκλογικού Συμβουλίου, Ματ Ντίτριχ η Enyia θα μπορούσε να είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος, αν πλήρωνε το πρόστιμο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Τώρα, χάρη σε δωρεά του ράπερ Κάνιε Γουέστ, η Enyia έχει αποπληρώσει το χρέος του 2015. Σε δήλωση στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον Κάνιε Γουέστ που έχει μεγαλώσει στο Σικάγο, για τη γενναιόδωρη πράξη του. Η εκστρατεία της Amara δραστηριοποιεί τους ανθρώπους γύρω από την πόλη με τολμηρές ιδέες και λύσεις που δίνουν ώθηση στο Σικάγο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν άνθρωποι απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα καθώς εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για τη νίκη μας στις εκλογές».ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.