Ο Bowie αποχαιρετούσε τον φίλο του…μια βδομάδα πριν από τον θάνατό του

Ο David Bowie θέλησε να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη του Brian Eno, στέλνοντάς του  ένα email, όπως αποκάλυψε ο μουσικός παραγωγός.

Ο συνθέτης και παραγωγός Brian Eno, παλιός καλός φίλος και συνεργάτης του David Bowie είναι σοκαρισμένος από τον θάνατό του, αλλά από ένα μήνυμα που του έστειλε ο καλλιτέχνης, μόλις μια εβδομάδα, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στη Νέα Υόρκη.

Ο Eno ανέφερε πως διατηρούσε μια διαρκή ηλεκτρονική αλληλογραφία με τον Bowie εδώ και χρόνια: «Γνωριζόμασταν εδώ και 40 χρόνια… κρατούσαμε επαφή μέσω email. Υπογράφαμε με ψευδώνυμα όπως «mr showbiz», «milton keynes», «rhoda borrocks» και «duke of ear».

 «Ελαβα ένα email από εκείνον πριν από 7 μέρες. Ήταν αστείο όπως πάντα και σουρεαλιστικό. Έπαιζε με τις λέξεις και με υπονοούμενα και όλα τα συνηθισμένα.» αναφέρει ο Eno και αποκαλύπτει τις τελευταίες φράσεις του ηλεκτρονικού μηνύματος που τώρα του προκαλούν ανατριχίλα: «Σε ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές μας Brian. Δεν θα χαλάσουν ποτέ. Υπογραφή: Αυγή».

«Τώρα συνειδητοποιώ ότι με αποχαιρετούσε» λέει ο Eno συγκλονισμένος. «Ο θάνατος του Ντείβιντ ήταν η απόλυτη έκπληξη για μένα, όπως κάθε τι γύρω από αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι τώρα ένα τεράστιο κενό μέσα μου» δήλωσε.

 

Πηγή: independent.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Το «αντίο» του Βαρουφάκη στον David Bowie

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ