Ντιμπέιτ του κυβερνήτη της Ν. Υόρκης με ηθοποιό του Sex & The City για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Η γνωστή Μιράντα του Sex and the City, Σίνθια Νίξον θα βρεθεί απέναντι στον νυν κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, στην πρώτη εδώ και 12 χρόνια τηλεοπτική μονομαχία. Η κοκκινομάλλα ηθοποιός και ακτιβίστρια, παντρεμένη με γυναίκα διεκδικεί το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τη θέση του κυβερνήτη στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Το ντιμπέιτ, που διεξάγεται μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στις 13 Σεπτεμβρίου, μπορεί να είναι η καλύτερη ευκαιρία της για να πείσει τους ψηφοφόρους πως έχει πιθανότητες να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κουόμο, υποψήφιο για μια τρίτη κυβερνητική θητεία και εν δυνάμει υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σε τρεις δημοσκοπήσεις τους τελευταίους μήνες η Νίξον υπολείπεται του Κουόμο περισσότερες από 30 ποσοστιαίες μονάδες.

Η Νίξον είναι κυρίως γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», στην οποία υποδυόταν τη δικηγόρο Μιράντα Χομπς. Έχει τιμηθεί με βραβείο Emmy για τον ρόλο της αυτόν, είναι γεννημένη στη Νέα Υόρκη και από καιρό πρωτοστατεί σε αγώνες για καλύτερα σχολεία και ίσα δικαιώματα για τους γκέι και τις λεσβίες.

Η Λόρεν Χιτ, εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας της Νίξον, δήλωσε πως ελπίζει ότι το ντιμπέιτ θα εκθέσει τον Κουόμο ως πολιτικό καιροσκόπο.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ